Kopjesloop – Info

De Kopjesloop is een recreatieve hardloopwedstrijd over 5 km of 10 km, die elke tweede zondag van de maand (van september tot en met juni) plaatsvindt in de Delftse Hout.

Organisatie

De loop wordt georganiseerd door de Trimloopcommissie, zie organogram.
Voor 2022 zijn de volgende edities gepland:

  • 9 januari 2022
  • 13 februari 2022
  • 13 maart 2022
  • 8 mei 2022
  • 12 juni 2022 incl. clubkampioenschap
  • 11 september 2022 incl. 1e wedstrijd bedrijvenloop
  • 9 oktober 2022 incl. 2e wedstrijd bedrijvenloop
  • 13 november 2022 incl. 3e wedstrijd bedrijvenloop
  • 11 december 2022

Een actueel overzicht van de Kopjeslopen is ook te vinden in de algemene loopkalender.
De Kopjesloop is open voor iedereen die op zondagochtend een lekker stukje wil hardlopen, of het nu prestatiegericht is of recreatief.
Lidmaatschap van AV De Koplopers is geen vereiste.

Afstanden, parcours, starttijden en kosten

De kopjesloop is een parcours met ronden van 5 km geheel geasfalteerd, nagenoeg verkeersvrij, met kilometer aanduidingen. Afwisselend en snel door en om het Delftse Hout. Meer informatie over het parkoers en de parkoersrecords vind je op de Kopjesloop – Parkoers pagina.

5 km 11:00 uur € 3,00
10 km 11:00 uur € 3,00

N.B.: AV De Koplopers draagt een deel van de inschrijfgelden af aan een goed doel!

Inschrijven

Vooraf inschrijven
Je kunt je vooraf inschrijven voor de Kopjesloop, hiermee helpt onze vrijwilligers enorm en voorkom je tevens rijen bij de inschrijfbalie.

Na-inschrijven
Mocht je op het laatste moment toch mee willen doen? Geen probleem! Je kunt je op de dag zelf inschrijven. Je vind de inschrijfbalie bij Korfbal vereniging DES op het Bieslandse Pad 10 te Delft.

Ophalen startnummer, na-inschrijven, adres en route

Het startnummer kan je op de dag van de loop vanaf circa 9:45 uur ophalen in de kantine van Korbalvereniging DES Delft in Sportpark Biesland (Direct naast Rijksweg A13, bereikbaar via Tweemolentjeskade of de Bieslandsekade links onder het viaduct).
Hier kun je ook terecht voor de na-inschrijving op de dag zelf!

Adres: ckv DES
Bieslandsepad 10
2616 LL Delft
Tel: 015-2140317

kopjesloop_inschrijven

Route per auto: Rijksweg A13/E19 vanuit Den Haag of Rotterdam afslag 9 richting Delft rijden. Bij het eerste stoplicht gaat u rechtsaf de Staalweg op. Volg de weg totdat deze gaat over in de Van Lodesteynstraat. Bij de 4e straat, direct na het water rechtsaf slaan, de Bieslandsekade op. Onder het viaduct door de weg blijven volgen (bocht naar links) tot het parkeerterrein, direct na de ingang van het Volkstuinencomplex.

Route per openbaar vervoer: Vanaf Centraal Station Delft stadsbus 64 tot halte Bieslandsekade. Links van het water onder het viaduct door de weg blijven volgen tot aan de ingang van het sportpark.

Inlichtingen:, tel. 06 – 4157 3700

Vrijwilligers

Om de Kopjesloop te organiseren, hebben we veel vrijwilligers nodig. We werken in twee ploegen. Wil je 5 maal per jaar op zondagochtend meehelpen? Meld je direct aan via kopjesloop@dekoplopers.nl !

Uitslagen

Uitslagen vind je op de Kopjesloop uitslagen pagina.