Coronavirus update

26 april 2020 / 7 mei 2020

Beste Koplopers,

Evenementen vormen een risico op te snelle en te brede verspreiding van het coronavirus. Daarom heeft het kabinet het verbod op evenementen met vergunnings- en meldplicht verlengd tot 1 september. De gemeente Delft heeft alle vergunningen ingetrokken tot die tijd. Dat betekent helaas dat ook de Kopjesloop van juni afgelast is. Eerdere Kopjeslopen en de Golden Tenloop waren al afgelast, zie onder.

Update 7 mei: Ook de Zomer BBQ van 26 juni is afgelast. Voor de 1 km op de baan zoeken we een nieuwe datum na de zomer. Het clubkampioenschap 10 km is ook uitgesteld naar een Kopjesloop in het najaar.

Hou afstand, blijf gezond!
Het bestuur van AV De Koplopers

23 maart 2020

Beste Koplopers,

Vanwege de aanscherping van de maatregelen van het kabinet zijn alle clubactiviteiten tot 1 juni afgelast. Dat betekent helaas dat de KKC, de Kopjeslopen en de Trompper Optiek Golden Tenloop op Hemelvaartsdag ook niet door gaan.

Mocht je zelf willen gaan lopen: Ga alleen en hou afstand van anderen!
Hou contact met je trainer en je loopgroep via de app.

Zorg goed voor jezelf en je familie,
Bestuur, Technische Commissie en werkgroep GTL

16 maart 2020

Beste Koplopers,

In navolging van het Kabinetsadvies en advies van NOC*NSF en Atletiekunie gelasten we alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, opleidingen, bijscholingen, overleggen, vergaderingen en vieringen af.
We verzoeken daarnaast iedereen om elkaar niet in groepsverband op te zoeken voor trainingen of sociale activiteiten. Eventuele trainingen in groepsverband worden niet ondersteund of gefaciliteerd vanuit De Koplopers, of trainers van AV De Koplopers en zijn dus niet de verantwoordelijkheid van de vereniging.
Deze maatregelen gelden in elk geval tot 6 april. Tenslotte blijft het dringende advies om bij (milde) verkoudheidsklachten thuis te blijven!

Namens het bestuur van AV De Koplopers
Marius Schwartz, Voorzitter